Jom tengok apa ada..

Iklan

Thursday, February 23, 2012

Baby-babyku Menendang


Alhamdulillah.. tadi masa check BP kat KKIA Sentul tiba2 terasa baby menendang :) .. "uikkk uikkk" terpancul kata-kata dari mulut aku setiap kali baby menendang.. adalah 3,4 kali terasa.. lepas tu baby-baby ku rileks balik hihi.. aku rasa sorang jer kot yang menendang tadi sebab 3,4 kali tu terasa kat tempat yang sama jer.. nanti sayang tendang sorang2 tau.. main pass pass ok hihi..

4 comments:

eMMe said...

wow kembar, bestnye...... semoga ibu dan babies sihat selalu...

munna said...

hehehe...seronoknya..

misyamissyou said...

cm ne ye agaknye rase baby menendang..hihi

atie aizam said...

@eMMe: tq emme

@munna: hihi.. :)

@misyamissyou: insyallah sampai masa nanti misya akan rasa tendangan baby tu :)

Rakan Blogger

Dapur Blogger

Belajar Buat Kek

  • Soft Marble Cake - Assalam, beberapa hari yang lalu, tekak terasa nak makan cake..singkap balik blog kita ni..browse through recipe2 yang telah dicuba...rasa nak buat Soft ...
    1 day ago
  • PULUT KUNING - As-Salam semua. Dah lama rasanya tak mengupdate blog ni. Rasa mcm sayang gitu kalau nk ditinggalkan begitu saja ataupun ditutup terus. Maklumlah, dunia sib...
    3 months ago