Jom tengok apa ada..

Iklan

Thursday, February 23, 2012

Baby-babyku Menendang


Alhamdulillah.. tadi masa check BP kat KKIA Sentul tiba2 terasa baby menendang :) .. "uikkk uikkk" terpancul kata-kata dari mulut aku setiap kali baby menendang.. adalah 3,4 kali terasa.. lepas tu baby-baby ku rileks balik hihi.. aku rasa sorang jer kot yang menendang tadi sebab 3,4 kali tu terasa kat tempat yang sama jer.. nanti sayang tendang sorang2 tau.. main pass pass ok hihi..

4 comments:

eMMe said...

wow kembar, bestnye...... semoga ibu dan babies sihat selalu...

munna said...

hehehe...seronoknya..

misyamissyou said...

cm ne ye agaknye rase baby menendang..hihi

atie aizam said...

@eMMe: tq emme

@munna: hihi.. :)

@misyamissyou: insyallah sampai masa nanti misya akan rasa tendangan baby tu :)

Rakan Blogger

  • Raya ke-3 - Hari ni aku n ipar buat mi kari.. biasanya hari raya ke3 umah mertua ku akan diserbu oleh anak cucu saudara mak.. so sediakan apa yg patut dulu.. rendang d...
    3 days ago
  • sofa koyak - salam all :) dah lama x blog rupanya.. puasa pun dah masuk hari ke 26 dah..4 hari lagi mau raya..hehe :) selamat hari raya semua..maaf zahir dan batin.. semo...
    1 week ago
  • Conversation #6 - *Abah: Nah Nis, tengok ape abah dapat ni, nah lah tengok dalam kotak ni..* *Anis: (aku pun buka) Perrgggghhh bahhh!! Handphone baharu! Mane dapat?* *Abah: ...
    1 month ago

Dapur Blogger

Belajar Buat Kek

  • Rendang Kering Kupang - Lauk ni kita masak sebelum Ramadan..beli kupang fresh kita rebus dan ambil isinya...buat rendang kering..recipe asal gunakan ayam, kita tukar main ingred...
    2 weeks ago
  • PULUT KUNING - As-Salam semua. Dah lama rasanya tak mengupdate blog ni. Rasa mcm sayang gitu kalau nk ditinggalkan begitu saja ataupun ditutup terus. Maklumlah, dunia sib...
    1 month ago