Iklan

Thursday, February 23, 2012

Baby-babyku Menendang


Alhamdulillah.. tadi masa check BP kat KKIA Sentul tiba2 terasa baby menendang :) .. "uikkk uikkk" terpancul kata-kata dari mulut aku setiap kali baby menendang.. adalah 3,4 kali terasa.. lepas tu baby-baby ku rileks balik hihi.. aku rasa sorang jer kot yang menendang tadi sebab 3,4 kali tu terasa kat tempat yang sama jer.. nanti sayang tendang sorang2 tau.. main pass pass ok hihi..

4 comments:

eMMe said...

wow kembar, bestnye...... semoga ibu dan babies sihat selalu...

munna said...

hehehe...seronoknya..

misyamissyou said...

cm ne ye agaknye rase baby menendang..hihi

atie aizam said...

@eMMe: tq emme

@munna: hihi.. :)

@misyamissyou: insyallah sampai masa nanti misya akan rasa tendangan baby tu :)

Rakan Blogger

  • APA ITU PENYAKIT G6PD - Apa itu Penyakit G6PD? Penyakit kekurangan enzim G6PD atau lebih dikenali dengan nama G6PD di kalangan rakyat Malaysia merupakan satu penyakit bawaan ...
    1 week ago
  • accident.. - salam all :) Tak sangka nak accident macam ni teruk.. sebab tak pernah accident pun kat jalan besar pastu dah la kene langgar belakang, saya pulak langgar...
    1 month ago

Dapur Blogger