Jom tengok apa ada..

Iklan

Friday, January 28, 2011

Jom ke JB!!

teman aku: lappyku, miloku & bukuku :))

Demam.. selsema.. batuk.. sesuai sangat.. 3 serangkai hehehe.. alhamdulillah bp dah semakin baik.. tapi lepas jumaat satg nak gi chek bp lagi.. sebab esok nak gi JB.. takut ape2 hal pulak nanti kan.. gi JB ni bukan nak gi jalan2 tau.. aku terpaksa gi JB.. kalau ikutkan rasa tak larat.. mmg ler tak larat.. tapi sebab dah tugas tu.. redah jugak.. ni semester akhir aku.. aku nak habiskan jugak sem ni.. semester ni lah semester yang sangat menguji aku.. yang penting aku kena semangat.. kena kawal emosi aku.. jangan kasi bp naik.. :))

Semester ni aku ada 1 subjek yang tak ditawarkan kat KL.. so kalau nak tunggu.. jenuhh... nak tak nak aku kena ke JB gak.. lagipun aku kena cari bahan2 thesis terutama thesis2 lepas kat sane nak buat rujukan.. lagipun penyelia thesis aku pensyarah kat UTM sane.. Prof.Madya Dr.Rozeyta.. kenal ke? hikhik.. aku kena gi JB 2 minggu sekali.. so semester ni aku kena pegi sane 7x untuk attend class OD & 1x untuk VIVA thesis.. fuhhh. masak aku!!. kalau sempat time2 aku dah sihat nanti leh lar ronda2 JB pulak kan kan.. lalalala..

Ikut plan, esok aku gi ngan husbend aku.. kami follow 1 keter lagi .. keter member aku., dorang berempat... sebenarnya aku nak sangat join dorang.. tapi aku risau pulak, mana tau dalam perjalanan nanti kesihatan aku terganggu ke.. kesian kat kawan2 aku pulak... tak pasal2 ada yang tak dapat masuk class nanti.. sebab esok aku ada class kol 2.00 petang.. semoga semuanya berjalan lancar.. insyallah.

Jom!!.. sape nak follow gi JB, esok? hehe..

8 comments:

Hezesuze said...

enjoy & have fun uols...dah lama tak pegi JB hehe

atie aizam said...

@Hezesuze: u.. thanks u.. u selalu bagi support kat me.. teringin nak jumpa u 1 day.. hehe..

munna said...

yang penting kesihatan kena jaga atie... tak pernah pergi JB lagi...

kakyong said...

atie,
amik master ke.. gud luck ya..
hopefully semakin sihat...

dayah SnoW Heuka said...

wah kak :D jum2 sy pon balik JB esok ehhe

New Entry "Teruja na balik besok xD"

atie aizam said...

@munna:thanks munna.. insyallah.. :)

@kakyong:taklah kak.. baru degree hhehe.. terlewat naik sampan.. :)

@dayah: oh yer ker.. jom2!! hehe.. hati2 yer

putERi-kAtEk said...

jaga diri ye kak atie!!!!!

Papa-NtiQ said...

Hi Atie...len kali sebelum Jom ke JB singgah blog saya dulu hehe..sebab kat sana ada review tempat2 makan menarik jadi baru la senang nak terjah kat mana. sila jenguk kat www.blogmakanbest.blogspot.com dan jangan lupa follow tauuuu TQ TQ TQ

Rakan Blogger

Dapur Blogger

Belajar Buat Kek

  • Ondeh Ondeh Cupcakes - Ondeh Ondeh Cupcakes ni kita hanya tahu kewujudannya diSingapura ni bila an article about this cupcake serta puan punya bakery was featured in Berita Har...
    2 weeks ago
  • PULUT KUNING - As-Salam semua. Dah lama rasanya tak mengupdate blog ni. Rasa mcm sayang gitu kalau nk ditinggalkan begitu saja ataupun ditutup terus. Maklumlah, dunia sib...
    5 months ago